Antena Căutare

Scene fierbinți pe plajă. Andy: „La ce m-am gândit când am văzut-o pe Diana? Că vrea sex!”

Vulcanica Diana şi Andy s-au dezlănțuit din nou! De data asta, pe plajă, într-un cadru mai mult decât romantic, cu lumânărele aprinse și parfumate și un decor de vis.

Vulcanica Diana şi Andy s-au dezlănțuit din nou! De data asta, pe plajă, într-un cadru mai mult decât romantic, cu lumânărele aprinse și parfumate și un decor de vis.

Inevitabilul s-a produs și cameramanii au filmat scene fierbinți petrecute între cei doi! „La ce m-am gândit când am văzut-o pe Diana? Că vrea sex!”, a spus Andy, precizând că amorul nu este totul într-o relație.

De altfel, cei doi sunt primul cuplu care face amor în acest sezon din "Insula Iubirii". După ce s-a despărţit de Ben şi a început să aibă o relaţie cu Andy, Diana a trecut la pasul următor cu ispita, făcând şi dragoste cu aceasta.

"Am vrut să ştim noi primii dacă e ok sau nu. Dacă mai continuăm sau nu. A fost totul practic o probă", a declarat Diana după ce a făcut amor cu Andy.

Raul pune punctul pe „i”: „O fac pe Alexandra să se simtă în largul ei cu mine, nu fac nimic rău!”... Liviu, cu lacrimi în ochi: „Da, sunt dispus să o iert pe Bianca, am și eu vina mea! Nu vreau să discut despre problemele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x