Antena Căutare

Va apărea pe lume primul bebeluș din ultimul sezon ”Insula Iubirii”? Nico, însărcinată? Fanii: „Ar fi cel mai frumos sfârșit de an pentru voi și pentru noi!”

Ardelenii Nico şi Cătălin au venit la “Insula Iubirii” cu speranţa că nimic rău nu se va întâmpla în relaţia lor, însă destinul i-a surprins. Concurentul s-a îndrăgostit nebuneşte de Nicoleta, una dintre ispite, şi şi-a părăsit iubita. Ca mai apoi să revină în brațele ei, să o ceară de soție și să uite împreună orice păcat...

Ardelenii Nico şi Cătălin au venit la “Insula Iubirii” cu speranţa că nimic rău nu se va întâmpla în relaţia lor, însă destinul i-a surprins. Concurentul s-a îndrăgostit nebuneşte de Nicoleta, una dintre ispite, şi şi-a părăsit iubita. Ca mai apoi să revină în brațele ei, să o ceară de soți și să uite împreună orice păcat...

După multe lacrimi, dezamăgire şi durere, iată că soarele a răsărit și pe strada lor.Cele mai noi imagini postate de concurentă pe contul de Facebook ne arată un cuplu extraordinar de fericit, mereu cu zâmbetul pe buze.

Fanii emisiunii au și o dilemă, mai ales că cei doi au apărut într-o fotografie recentă... cu un ursuleț de pluș uriaș în brațe. Admiratorii lor au bănuit că așteaptă un bebeluș.

„Ar fi cel mai frumos sfârșit de an pentru voi și pentru noi!”, a fost mesajul transmis. Deocamdată, cei doi porumbei nici nu au infirmat, dar nici nu au confirmat presupoziția.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x