Antena Căutare

"Vă stă bine, dar cu Raul și mai bine". O singură imagine a aruncat fanii în aer! Alexandra de la "Insula Iubirii", schimbă planul?: "De data asta nu este Raul..."

De când s-a terminat emisiunea "Insula Iubirii", laudele şi gândurile bune la adresa Alexandrei şi a lui Raul nu contenesc. Însă, spre surprinderea fanilor, tânăra a apărut alături de alt bărbat celebru, de curând.

De când s-a terminat emisiunea "Insula Iubirii", laudele şi gândurile bune la adresa Alexandrei şi a lui Raul nu contenesc. Însă, spre surprinderea fanilor, tânăra a apărut alături de alt bărbat celebru, de curând.

"Tot cu Popa. De data asta nu este Raul, e Dorian", a scris Alexandra pe pagina sa de Facebook. Fanii au explodat, iar fotografia celor doi a strâns peste 5.000 de aprecieri.

Invitată la emisiunea "Gashka Mare", de la Antena 1, fosta iubită a lui Aurel nu a ratat momentul şi s-a fotografiat alături de co-prezentatorul nostru. Ce să zicem? Amândoi arată bine de tot, însă fanii şi-ar fi dorit să îl revadă pe Raul, la braţul ei: "Vă sta bine, dar cu Raul şi mai bine", "Tot cu Popa celălalt îţi stă mai bine".

Maria Ilioiu, cea mai sexy ispită de la ”Insula Iubirii”, a pus ochii pe unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz... Maria Ilioiu, cea mai sexy ispită, despre relația cu Aurel: "El este un băiat bun, are multe calități!”. Roșcata i-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x