iUmor

Duminică | 20:30 | Antena 1

A cucerit juriul și publicul cu snoave românești, Ioan Stan – cel de-al doilea finalist ales de telespectatorii Antena 1 prin aplicația „iUmor”

 
+6 click pentru
galerie

Cel de-al doilea concurent care merge în finală în urma voturilor telespectatorilor prin aplicația iUmor este Ioan Stan, cel mai în vârstă participant la festivaluri de umor.

El a cucerit atât juriul, cât și publicul cu snoave și bancuri românești, dar și cu buna dispoziție pe care a adus-o în platoul emisiunii.

M-am bucurat foarte tare pentru acest nene, nu a fost fals deloc, nicio secundă”, a spus Cheloo. „Acesta este exemplul că umorul nu are vârstă”, a adăugat și Delia, în timp ce Mihai a fost cel mai impresionat, admirând foarte mult prezența domnului Stan pe scena ”iUmor”, dincolo de poveștile spuse. ”Ați avut o siguranță de sine și o siguranță scenică poate mai mare decât a unor oameni care fac stand-up de ani și ani de zile. Ați fost extraordinar, sunteți ceea ce se numește <iubibil>”, i-a mărturisit Mihai Bendeac. ”Vă iubesc pe toți”, a spus și domnul Stan, căruia, copleșit de emoție, i-au dat lacrimile.

Cea de a doua ediție a emisiunii ”iUmor” i-a surprins atât pe telespectatori, cât și pe jurați cu cele mai neașteptate și diverse momente, acoperind, de asemenea, și o gamă largă de emoții. De la nervii și disperarea lui Bendeac în fața unui număr de dans indian, până la uimire, admirație și bucurie în fața japonezului magician, ”iUmor” a avut de toate.

Aventurile continuă la ”iUmor” și în cea de a treia ediție, care va fi difuzată duminică, 19 martie de la ora 20:30 cu noi concurenți atât din România cât și din străinătate, care vin să-i surprindă pe jurați.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe