iUmor

Duminică | 20:30 | Antena 1

VIDEO! Prima Regină a ”iUmorului” din România dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat cu Maria Popovici şi iubitul ei: "De când a câştigat, nu mai..."

 

Maria Popovici a cucerit publicul român atunci când lumea i-a auzit glumele la "iUmor", concurs pe care l-a şi câştigat.

Deşi toată lumea o cunoaşte acum, puţini ştiu care este adevărul despre relaţie cu iubitul ei şi cum s-a schimbat aceasta după ce a câştigat marele premiu de 20.000 de euro.

Ei bine, cei doi sunt împreună atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi, lucru care le aduce fericirea completă.

Învitați la emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars, cei doi au dezvăluit cum e traiul între doi oameni pentru care umorul e baza: ”Noi nu prea vorbim serios unul cu celălalt, n-am fi rezistat atât dacă nu făceam mișto unul de altul”, povestește iubitul Mariei.

Acesta să fie, așadar, secretul?

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe