Antena Căutare

A cucerit juriul și publicul cu snoave românești, Ioan Stan – cel de-al doilea finalist ales de telespectatorii Antena 1 prin aplicația „iUmor”

Cel de-al doilea concurent care merge în finală în urma voturilor telespectatorilor prin aplicația iUmor este Ioan Stan, cel mai în vârstă participant la festivaluri de umor.

Cel de-al doilea concurent care merge în finală în urma voturilor telespectatorilor prin aplicația iUmor este Ioan Stan, cel mai în vârstă participant la festivaluri de umor.

El a cucerit atât juriul, cât și publicul cu snoave și bancuri românești, dar și cu buna dispoziție pe care a adus-o în platoul emisiunii.

M-am bucurat foarte tare pentru acest nene, nu a fost fals deloc, nicio secundă”, a spus Cheloo. „Acesta este exemplul că umorul nu are vârstă”, a adăugat și Delia, în timp ce Mihai a fost cel mai impresionat, admirând foarte mult prezența domnului Stan pe scena ”iUmor”, dincolo de poveștile spuse. ”Ați avut o siguranță de sine și o siguranță scenică poate mai mare decât a unor oameni care fac stand-up de ani și ani de zile. Ați fost extraordinar, sunteți ceea ce se numește <iubibil>”, i-a mărturisit Mihai Bendeac. ”Vă iubesc pe toți”, a spus și domnul Stan, căruia, copleșit de emoție, i-au dat lacrimile.

Cea de a doua ediție a emisiunii ”iUmor” i-a surprins atât pe telespectatori, cât și pe jurați cu cele mai neașteptate și diverse momente, acoperind, de asemenea, și o gamă largă de emoții. De la nervii și disperarea lui Bendeac în fața unui număr de dans indian, până la uimire, admirație și bucurie în fața japonezului magician, ”iUmor” a avut de toate.

Aventurile continuă la ”iUmor” și în cea de a treia ediție, care va fi difuzată duminică, 19 martie de la ora 20:30 cu noi concurenți atât din România cât și din străinătate, care vin să-i surprindă pe jurați.

Umorul e ca vinul: devine tot mai bun, odată cu trecerea timpului! Ioan Stan, cel mai în vârstă concurent de la iUmor, a... Bendeac a rămas cu gura căscată, Cheloo s-a ridicat în picioare! Momentul în care INELUL zboară şi ajunge pe degetul Del...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x