iUmor

DUMINICĂ, ora 21.00

A cucerit juriul și publicul cu snoave românești, Ioan Stan – cel de-al doilea finalist ales de telespectatorii Antena 1 prin aplicația „iUmor”

 
+6 click pentru
galerie

Cel de-al doilea concurent care merge în finală în urma voturilor telespectatorilor prin aplicația iUmor este Ioan Stan, cel mai în vârstă participant la festivaluri de umor.

El a cucerit atât juriul, cât și publicul cu snoave și bancuri românești, dar și cu buna dispoziție pe care a adus-o în platoul emisiunii.

M-am bucurat foarte tare pentru acest nene, nu a fost fals deloc, nicio secundă”, a spus Cheloo. „Acesta este exemplul că umorul nu are vârstă”, a adăugat și Delia, în timp ce Mihai a fost cel mai impresionat, admirând foarte mult prezența domnului Stan pe scena ”iUmor”, dincolo de poveștile spuse. ”Ați avut o siguranță de sine și o siguranță scenică poate mai mare decât a unor oameni care fac stand-up de ani și ani de zile. Ați fost extraordinar, sunteți ceea ce se numește <iubibil>”, i-a mărturisit Mihai Bendeac. ”Vă iubesc pe toți”, a spus și domnul Stan, căruia, copleșit de emoție, i-au dat lacrimile.

Cea de a doua ediție a emisiunii ”iUmor” i-a surprins atât pe telespectatori, cât și pe jurați cu cele mai neașteptate și diverse momente, acoperind, de asemenea, și o gamă largă de emoții. De la nervii și disperarea lui Bendeac în fața unui număr de dans indian, până la uimire, admirație și bucurie în fața japonezului magician, ”iUmor” a avut de toate.

Aventurile continuă la ”iUmor” și în cea de a treia ediție, care va fi difuzată duminică, 19 martie de la ora 20:30 cu noi concurenți atât din România cât și din străinătate, care vin să-i surprindă pe jurați.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe