iUmor

DUMINICĂ, ora 21.00

A cucerit și juriul, dar și publicul cu multe glume. Trupa Comedy Zebra Show trimisă în finală prin aplicația „iUmor”

 
+3 click pentru
galerie

Dintre toți concurenții celei de a treia ediții a emisiunii ”iUmor”, trupa ”Comedy Zebra Show” a câștigat cele mai multe voturi din partea publicului Antena1, în aplicația iUmor și va merge în finală.

Cei șapte membri din Chișinău au fost nelipsiți din fiecare sezon, însă este prima dată când ei câștigă și votul telespectatorilor. Înainte să intre pe scenă, au lansat un apel către public, spunând ”oameni buni, două ediții iUmor au fost crude și nemiloase cu noi. Ajutați care și cât poate cu un like și cu un vot în aplicația iUmor! Bogdaproste, să vă deie Dumnezeu sănătate”. Numărul lor de pe scena ”iUmor” i-a impresionat pe jurați, care s-au distrat copios la glumele și scenetele acestora, însă prezența lor a stârnit și controverse între aceștia.

”Ați evoluat și este pentru prima dată când  mă uit cu plăcere 100% la voi”, le-a spus Cheloo. ”Eu mă declar cel mai mare fan al vostru și vă consider cea mai bună trupă din România. Și când spun România, mă refer la cea mare. De aceea, în calitate de fan principal, nu accept să aveți în timpul unui număr iUmor momente care să scârțâie. Au fost și, cum sunt cel mai mare fan trebuie să fiu și cel mai mare critic. Mai ales că știu că numărul ar putea fi perfect. De aceea eu vă dau <nu>”, stârnind uimirea colegilor lui. Juratul s-a și enervat că nimeni nu înțelege faptul că decizia lui este una pozitivă și înseamnă de fapt o încurajare.

Cea de-a treia ediție a emisiunii ”iUmor”, lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban

Cea de-a treia ediție „iUmor” difuzată duminică, de la ora 20:30 la Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. Astfel, pe tot parcursul emisiunii „iUmor”, difuzată între 20.28-22.44, Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 9 puncte de rating și 19,9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a situat ProTv cu 8,7 puncte de rating și 19,1% cotă de piață.

Cea de a treia ediție difuzată duminică, de la ora 20:30 la Antena 1 a fost una surprinzătoare prin varietatea numerelor și concurenților care au urcat pe scena ”iUmor”. Cu bancul spus, doamna ”șpagat a reușit și ea, tot pentru prima dată în cele trei sezoane, să ia un ”like” de la Cheloo, April O`Peel, concurenta din Canada a evoluat într-un număr burlesque îmbrăcată în găină, iar Flavian Glonț a făcut un număr senzațional cu cuburile Rubik - o combinație de magie, matematică și bineînțeles umor. Suprizele nu s-au terminat aici, Marilu și Deea au fost și comice și adorabile cu sceneta lor travesti, iar Delia s-a urcat pe scenă să le ia în brațe, la final. Nu au lipsit nici criticile, din partea unui concurent care i-a luat la ”roast” pe cei trei jurați și care a și avut succes.    Până și hair stylistul care a tuns peruca a atras atenția Deliei, lui Bendeac și a lui Cheloo tocmai prin absurdul situației de a nu fi făcut …nimic.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe