Antena Căutare

Adio, fripturi și mici, va mânca praz cu urzici! Alimentaţia le dă bătăi de cap juraților iUmor. Cheloo, despre decizia de a deveni raw vegan

Numerele la care asistă nu sunt singurele ”dileme” care iscă numeroase comentarii între jurații iUmor. Printre conceptele care i-au stârnit pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în noul sezon al emisiunii, ce va începe pe 17 septembrie la Antena 1, a fost și decizia de a deveni raw vegan.

Numerele la care asistă nu sunt singurele ”dileme” care iscă numeroase comentarii între jurații iUmor. Printre conceptele care i-au stârnit pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în noul sezon al emisiunii, ce va începe pe 17 septembrie la Antena 1, a fost și decizia de a deveni raw vegan.

Discuția despre mâncare a fost deschisă chiar de Mihai Bendeac, îngrijorat de stilul alimentar al ”colegei sale de bancă”, Delia. ”Dacă am fi siamezi, ce am face?”, a întrebat actorul, dat fiind că artistei îi place să aibă mereu ceva de ronțăit aproape în pauzele emisiunii și îngrijorat că aceste mici gustări ar veni la pachet cu niște kilograme în plus pentru el.

În acest timp, Cheloo nu a putut să nu remarce că tot mai mulți concurenți fac glume la adresa persoanelor care adoptă un regim alimentar raw vegan, vegan, vegetarian sau lacto-vegetaria.

Juratul e de părere că un astfel de subiect este de neînțeles și nu poate concepe ca oamenii să facă atâtea diferențieri în funcție de împărțirea alimentelor. "Eu cred că pur și simplu unii oameni din lumea asta au prea multă mâncare, comparativ cu alții. Și mai cred că, în general, foamea face minuni!", a declarat Cheloo.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de duminică, 17 septembrie, la Antena1.

Mihai Bendeac, juratul ”iUmor”, cu păr și cu mai puțini ani în buletin? Ți-l imaginezi în adolescență?... NAE, NAE, te iubim, căci ca tine nu mai găsim! Genialul Nae Nicolae, număr de senzaţie de stand-up comedy: "Milica ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x