Antena Căutare

"- Bagi mâna și o prinzi în curea, frumos, - Nu sunt așa dotat!". Marius Rus, un stand up cu multe întreruperi, care l-a adus în pragul disperări pe Bendeac: "Va fi prima sinucidere, în direct, pe Facebook"

S-a enervat, i s-a umflat carotida şi tot nu a reuşit să scoată ceva de la concurentul nostru. Marius Rus, un ardelean veritabil, a reuşit că îl exaspereze pe Bendeac. Deşi a primit mai multe şanse, nju a fost pe placul juraţilor.

S-a enervat, i s-a umflat carotida şi tot nu a reuşit să scoată ceva de la concurentul nostru. Marius Rus, un ardelean veritabil, a reuşit că îl exaspereze pe Bendeac. Deşi a primit mai multe şanse, nu a fost pe placul juraţilor.

"Doamne ajută! Numele meu este Rus Marius şi vreau să vă prezint primul meu număr de stând up", iar de aici s-a dezlănţuit nebunia. Nervi, glume care i-a lovit pe juraţi în plin şi l-au făcut pe Bendeac să mărunţească printre dinţi.

Însă, de data aceasta, Cheloo a fost împăciuitorul de la iUmor: "Mie îmi place, frate. Mă distrez în momentul ăsta. Vreau să comunic, frate, cu omul!".

"Bună, am venit să-mi dau corigența!". Bobi Dumitraș, de la ”Fără Zahăr”, din nou pe scena iUmor: "Nu vre... Patricia Nedelea, antropoloaga ce repară mașini și recită poezii: ”Am atâtea diplome, încât nu mi-e teamă de ziua în car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x