Antena Căutare

"Bună, am venit să-mi dau corigența!". Bobi Dumitraș, de la ”Fără Zahăr”, din nou pe scena iUmor: "Nu vreți să știți cum era Macarena cu toporul, în Dorohoi"

Dacă prima dată nu i-a ieşit, a doua a fost cu noroc. Bobi Dumitraş a făcut juriul să râdă cu lacrimi şi l-au apaludat în picioare. Numărul său de stând up cu repetiţie a fost perfect. Niciun moment mort, nicio glumă proastă. A dat duma, după dumă.

Dacă prima dată nu i-a ieşit, a doua a fost cu noroc. Bobi Dumitraş a făcut juriul să râdă cu lacrimi şi l-au apaludat în picioare. Numărul său de stAnd up cu repetiţie a fost perfect. Niciun moment mort, nicio glumă proastă. A dat dumă, după dumă.

"Am prins ocazia să mă întorc, am prins şi un tren ieftin şi pentru că orice bărbat, în lumea asta, are dreptul să te dezamăgească de două ori", mărturiseşte concurentul, cu umorul său caracteristic.

"Eu am mai fost la dumneavoastră şi nu o fost bine şi, când am ajuns acasă, am retrăit Muma lui Ştefan cel Mare, în varianta cu nevasta: "Eu sunt soţioara Rănile mă dor Mi-am luat-o-n gura, ieri, la iUmor!". "Bine v-am regăsit. Sunt Bobi Dumitrasu şi am venit să-mi dau corigența!", şi-a făcut băiatul nostru intrarea.

Iar ce a urmat a fost pe gustul celor trei juraţi. S-a râs cu lacrimi!

Cel mai tânăr iluzionist al Hollywood-ului, pe scena ”iUmor”. I-a băgat în sperieți pe jurați: ”Chiar s-a tăiat pe mână?... "- Bagi mâna și o prinzi în curea, frumos, - Nu sunt așa dotat!". Marius Rus, un stand up cu multe întreruperi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x