Antena Căutare

Cu o figură fioroasă şi un trup tatuat de la A la Z, Baronul Universului a băgat frică în Mihai Bendeac! Şi prezentatorii au fost afectaţi: "Noi n-am râs deloc, numai am ţipat!"

Venit din Las Vegans, unde locuiește, Baronul Universului a reușit să le provoace celor trei jurați durere, fără să îi atingă măcar.

Venit din Las Vegans, unde locuiește, Baronul Universului a reușit să le provoace celor trei jurați durere, fără să îi atingă măcar.

Pe cât de fioros pare Baronul Universului, pe atât de... rezistent la ceea ce face a devenit! De altfel, personajul este un artist mândru de faptul că a câștigat rezistență la durere. Ce face el, nu pot mulţi, credeţi-ne pe cuvânt!

Reușește să își atârne de pierce-urile din pleoape, urechi sau brațe greutăți de câteva kilograme. Iar dacă Mihai Bendeac a recunoscut că nu a putut să se uite la o bună parte din număr din cauza durerii pe care i-o provoacă imaginile, Cheloo a fost cel care a subliniat calitățile Baronului Universului.

”Personal nu sunt pasionat de acest tip de spectacol, dar după ce am văzut cum v-ați atârnat greutățile de pleoape, am zis că astfel de reprezentație trebuie aplaudată. Cred că toți din sală ar trebui să îl aplaude și să se întrebe dacă ar putea face vreodată așa ceva”, a afirmat juratul.

”Omul acesta își sacrifică, la propriu, trupul, pentru acest număr”, a declarat Delia. Şi, da, Universul a conspirat la succesul Baronului, căci merge mai departe în etapa de vot!

"Noi n-am râs deloc, numai am ţipat!", au recunoscut şi Şerban şi Vlad.

Ionuț Coman, băiatule, "Luceafărul" de sus nu va apărea la chemarea ta! Delia, după o repriză de râs pe cinste... Andrei Neblea, student la Drept, a încercat să impresioneze, dar nu i-a ieşit: "Aţi observat că noi, bărbaţii, face...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x