Antena Căutare

Dar pe cine avem noi aici? Lui Bendeac i-a trecut prin minte o idee strălucită: Să vină la casting în calitate de... concurent! 

Râde el cu poftă la momentele bune ale concurenților din preselecții, dar îl termină psihic cei total anti-talent. Vorbim de Bendeac, cel căruia i-a trecut prin minte o idee strălucită. Să vină la casting în calitate de... concurent! 

Râde el cu poftă la momentele bune ale concurenților din preselecții, dar îl termină psihic cei total anti-talent. Vorbim de Bendeac, cel căruia i-a trecut prin minte o idee strălucită. Să vină la casting în calitate de... concurent!

”Am ajuns la o asemenea limită de răbdare și de disperare din cauza unor concurenți, încât am fost in stare să mă duc la casting ca și concurent”, le-a mărturisit Mihai Bendeac colegilor de jurizare.

Dar stați, că acum vine și marea surpriză, căci juratul iUmor nu a trecut de preselecții!

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea iUmor a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați în fața cărora sute de umoriști din întreaga lume și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Hopaa, unde-i ”durul” jurat? Cheloo a început noul sezon cu pui de somn: ”Nu vreau să mă mai stresez”... Baletul FURNICA face show! Cea mai celebră scenă din Titanic, reprezentată pe un scaun!: ”- O!, Jack. Câte stele sunt pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x