iUmor

DUMINICĂ, ora 21.00

Delia, Bendeac și Cheloo - față în față cu noii concurenți „iUmor” și recuzita lor: lame de ras, cactuși sau mazăre deshidratată, cu wasabi

 
+3 click pentru
galerie

Deși au declarat că nu au multe așteptări după trei sezoane „iUmor”, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au avut o primă zi de filmare absolut surprinzătoare.

Luni, 7 august, primii concurenți au sosit la „iUmor” cu mult avânt, încredere și cu noi provocări pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile sezonului al patrulea, începând din această toamnă, la Antena 1.

Activitățile lor pe scenă au fost foarte variate, astfel că un lucru e cert: nimeni nu s-a plictisit. Au fost numere de stand-up, numere muzicale care au implicat și karaoke și, desigur, glume. Dar unele „pe care le înțelege doar Mihai”, după cum a spus un concurent, fiind convins că subtilitatea îi va aduce un „like” de la acesta. Nu a lipsit nici recuzita, astfel că cei trei jurați au trăit intens, uneori manifestându-se pe măsură, în fața unor aspiranți la marele premiu de 20.000 Euro care au înghițit baloane, au venit cu lame de ras, au adus pe scenă o găină decongelată, un cățel de jucărie, un cactus sau și-au prins cârlige de rufe pe față pentru o impresie artistică puternică.

În consecință, și lipsa „like-urilor”, dar și replicile juraților au fost pe măsură. ”Se ne anunțați când se termină numărul, să nu ne lasați așa”, le-a replicat Mihai unor concurenți care nu păreau că au dat vreun sens numărului lor, înainte de a veni la emisiune. Ne e jenă pentru voi”, l-a completat Cheloo. Ce au făcut aceștia și cum și-au motivat alegerile, telespectatorii vor vedea în cel de-al patrulea sezon. Dar, nu au lipsit și aprecierile. Vă mulțumesc că ați făcut un adevărat spectacol. A fost absolut minunat!”, i-a spus Delia, încântată, unei prezențe noi la „iUmor”. „Aveți o imaginație incredibilă! A fost cel mai bun act de umor din seara asta”, a declarat Cheloo. Cum a reușit participantul să le smulgă cuvinte de laudă și să le facă ziua mai frumoasă juraților, fanii emisiunii vor descoperi, din această toamnă, la Antena 1.

Mai hotărâți ca niciodată au fost și unii concurenți din sezoanele trecute, care, deși nu au lăsat cea mai bună impresie și au plecat acasă fără like-uri, spun că de data aceasta simt că au un număr mult mai bun și că sunt mai siguri pe ei. Așa a fost cazul unui cântăreț de hip hop care a făcut și roast, compunând singur versurile. El a fost convins că îi va surprinde plăcut pe Delia, Mihai Bendeac, dar mai ales pe Cheloo. Cu siguranță, chiar și el a fost surprins la final de reacțiile acestora. Dacă au fost pozitive sau negative, telespectatorii vor vedea în cel de-al patrulea sezon.

Ziua a stat și sub semnul gustărilor cu influențe asiatice, astfel că Delia a primit cadou o prăjitură japoneză, iar un alt concurent a adus tuturor mazăre deshidratată, cu wasabi. Cât de mult au apreciat cei trei aceste delicii culinare, dar și cum se pregătesc pentru sosirea noilor apariții din următoarele zile de filmare, publicul va afla din această toamnă, în cel de-al patrulea sezon „iUmor”, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe