Antena Căutare

DRAGOBETE SĂRUTĂ FETELE, dar să ne amintim cel mai fierbinte moment de la „iUmor”! Mihai Bendeac a mers direct pe scenă și a sărutat-o pasional pe Ana Maria. ”A fost un sărut iugoslav!"

În cel de-al patrulea sezon „iUmor”, au fost muuuuulte momente memorabile pe scena celei mai iubite emisiuni. Și cum le-am putea uita? Dar, cum „Dragobetele sărută fetele!”, să ne amintim cel mai fierbinte moment de la „iUmor”! 

În cel de-al patrulea sezon „iUmor”, au fost muuuuulte momente memorabile pe scena celei mai iubite emisiuni. Și cum le-am putea uita? Dar, cum „Dragobetele sărută fetele!”, să ne amintim cel mai fierbinte moment de la „iUmor”!

Atunci Mihai Bendeac a mers direct pe scenă și a sărutat-o pasional pe Ana Maria Calița, cea care a reușit în cele din urmă să cucerească întreg publicul cu umorul ei și să câștige Marele Premiu. ”A fost un sărut iugoslav!". Încântat de numărul de stand-up, Mihai Bendeac a uimit pe toată lumea atunci, căci nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest!

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cum, cum am putea să uităm asemenea MOMENT? Floricica Dansatoarea, singurul om din lume care a vrut pace pe ton de războ... Un concurent de la „iUmor” a venit tocmai din Venezuela fiindcă s-a îndrăgostit de Delia! „Sunt înnebunit după ea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x