Antena Căutare

Fanii ”iUmor” chiar au avut solicitări inedite pentru prezentatori! ”Vlad, fă o magie să dispară Șerban!” Live pe Antena 1!

Șerban Copoț este pregătit pentru show-ul unde umorul și voia bună sunt la ele acasă, ”iUmor”! Artistul  este LIVE pe pagina de Facebook a Antenei 1. Cu forțele refăcute după un concediu prelungit, Copoț a dezvăluit mai multe detalii din cea mai așteptată emisiune a toamnei!

Vlad Grigorgescu și Șerban Copoț sunt pregătiți pentru show-ul unde umorul și voia bună sunt la ele acasă, ”iUmor”! Prezentatorii sunt LIVE pe pagina de Facebook a Antenei 1. Cu forțele refăcute după un concediu prelungit, cei doi au dezvăluit mai multe detalii din cea mai așteptată emisiune a toamnei!

Fanii ”iUmor” chiar au avut solicitări inedite pentru prezentatori! ”Vlad, fă o magie să dispară Șerban!”, l-au rugat pe șugubățul fost câștigător al show-ului! Nu, nu l-a făcut să dispară decât câteva clipe din cadru, dar în schimb l-a încurajat să facă o schemă de breakdance!

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de duminică, 17 septembrie, la Antena1.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Să ne convingem dacă au și prezentatorii UMOR! Şerban Copot şi Vlad Grigorescu live acum despre startul unui nou sezon i... Șerban și Vlad: ”Ne pregătim să devenim cel mai fierbinte cuplu din showbizul românesc! Acum suntem păziți de o fată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x