Antena Căutare

Inna, vedetă pe scena ”iUmor”. Duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, începe distracția!

Cățelușa Inna le-a cucerit iremediabil inimile juraților "iUmor"! Sezonul cu numărul cinci "iUmor" va putea fi urmări începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

țelușa Inna le-a cucerit iremediabil inimile juraților "iUmor"! Sezonul cu numărul cinci "iUmor" va putea fi urmări începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Inna, o cățelușă din rasa yorkshire terrier, a avut parte de toată atenția juraților în timpul audițiilor "iUmor". Mângăiată și răsfățată atât de Delia, cât și de Mihai Bendeac, Inna a fost cu adevărat răsfățată. Singurul care a rezistat și s-a păstrat departe a fost Cheloo, însă Delia e de părere că adevărul e altul decât colegul său lasă să se vadă. ”Eu cred că îți plac câinii mici, cred că îți plac toți câinii”, a spus aceasta.

Cum s-a descurcat însă Inna în timpul reprezentației sale, telespectatorii vor putea afla în noul sezon "iUmor". Delia, Mihai Bendec și Cheloo vor reveni la pupitrul de jurați în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cine să trăiască, cine să trăiascăăăăă?! Mihai Bendeac, răsfățat cu o mulțime de cadouri la audițiile ”iUmor”... Delia, Mihai Bendeac și Cheloo revin la pupitrul de jurat! Cel de-al cincilea sezon "iUmor" are premiera dumin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x