Antena Căutare

Mihai Bendeac este pus la pământ! Roxana Vancea, roast-ul relației cu Mihai Bendeac: "Nu știu cu ce am greșit de trebuie să dorm în pat cu Perversul de pe Târgu Ocna"

Roxana Vancea, fosta iubita a lui Mihai Bendeac, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa lui Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac primește lovitură după lovitură! După apariția femeii pe care o iubește în secret, pe scenă apare fosta iubită, Roxana Vancea, care îl demască în fața tuturor: "Voi v-ați pus întrebarea cine este de fapt, Bendeac? Stau și mă întreb ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeș"

Oare cum s-a simțit Mihai Bendeac să-și revadă iubita, dacă însăți Delia a declarat șocată: "Cum e să-ți intre după Barbara Vancea? Cam cum e?"

Roxana Vancea a intrat pe scenă cu mici regrete a deciziilor proaste pe care le-a luat în viață, inclusiv decizia de a veni să facă un roast: "Săptămâna asta am luat mai multe decizii proaste. Una dintre ele a fost să vin la acest roast. Am mai luat eu decizii proaste și în prima seară când te-am cunoscut pe tine, Mihai"

După ce a declarat că a venit în emisiune pentru a se elibera de o povară, Roxana a continuat să povestească că vrea să răspundă la o întrebare tâmpită pe care i-o adresează sute de mii de oameni: "De ce nu mai ești cu Bendeac?"

Răspunsul ei l-a făcut să roșească pe Bendeac: "Oamenii mi-o spun așa, de parcă l-am avut pe Johnny Depp în fiecare seară și l-am tratat ca o proastă".

Roxana Vancea a făcut lumină în cazul relației cu Bendeac: "Bendeac nu există, el este o multitudine de personaje. El nu are personalitate, este este doar un...".

Urmărește întregul moment video și află cine este Bendeac în realitate:

Moment delicios la iUmor! Barbara Isasi îi declară dragostea adevărată lui Mihai Bendeac: "Cum mă vrei tu? Cum mă v... Momente incendiare pe scena iUmor! Mihai Bendeac nu a mai rezistat și a sărutat-o pasional pe Roxana Vancea: "Îmi t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x