Antena Căutare

Jurații iUmor au fost luați la ”roast” fără milă: „S-a ajuns departe, fraţilor!”. Emisiunea, lider de piaţã la nivelul publicului urban

Invitați speciali fără milă au făcut deliciul fanilor iUmor seara trecută, după ce au urcat pe scena iUmor și au arătat că nu au nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Telespectatorii au urmãrit în numãr mare ediţia eveniment de roast, emisiunea impunându-se drept lider audienţã la nivelul publicului din mediul urban. În minutul de aur, 22:10, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Jurații iUmor au fost luați la ”roast” fără milă: „S-a ajuns departe, fraţilor!”. Emisiunea, lider de piaţã la nivelul publicului urban Galerie
Jurații iUmor au fost luați la ”roast” fără milă: „S-a ajuns departe, fraţilor!”. Emisiunea, lider de piaţã la nivelul publicului urban

Astfel, conform Kantar Media, cel de-al unsprezecelea episod iUmor, difuzat asearã, în intervalul 19:59 – 22:41, la Antena 1 s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban, cu o audiență medie de 6.7 puncte de rating și 16% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D cu o medie de 5.9 puncte de rating şi 14.2% cotă de piaţă.

Şerban Pavlu a deschis ediţia eveniment de roast pe scena iUmor şi a fost cu adevărat o surpriză pentru Mihai Bendeac. I-a fãcut pe juraţi sã râdã cu lacrimi, deşi prima replicã a actorului a fost: "Nu am venit aici să fac glume!", pentru ca mai apoi sã completeze "Am venit să iau apărarea. Voi vă luați aici de niște oameni care muncesc!"

Aflat pentru prima oarã într-o astfel de ipostazã, urmãtorul invitat l-a lãsat fãrã replicã pe Cheloo. Daniel Lazãr, “omul cu voce de popã de la Paraziţii sau ãla care din seara asta n-o sã mai fie prieten cu Cheloo”, aşa cum s-a prezentat singur, a venit cu un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai. "M-am bucurat foarte mult când l-am văzut pe Lazăr, pentru că este un om pe care îl apreciez foarte mult. Pentru mine este fascinant, este o capacitate din punct de vedere muzical", a mãrturisit Cheloo, care s-a ridicat sã se încline în faţa lui. Ba mai mult, juratul a mai completat: “Eu zic cã este de podium!”,

Actrița Ilona Brezoianu, secretara Flori din serialul de comedie Mangalița, l-a speriat, la propriu, pe Mihai Bendeac. “Sunt anumite persoane cu care co-exist în aceastã viaţã şi îmi este foarte greu în momentul ãla sã fac o departajare între persoana respectivã şi contextul în care mã aflu în acel moment. Ea a auzit de-a lungul timpului tot felul de chestii şi n-aş vrea sã se audã la televizor! Normal cã am stat cu stress!”, a mãrturisit juratul iUmor. Ilona l-a taxat imediat: “El nu vrea nevastã, nu vrea copii, vrea sã fie creator!”. Când a trecut însã la Cheloo, a reacţionat imediat: “Mã uit acum la tine şi îmi dau seama cã ce fac eu aici nu e roast, e testament!”, a mai glumit actriţa.

La urmãtorul invitat, juraţilor iUmor le-a stat inima. Radu Herjeu, membru CNA a prezentat un moment de roast savuros, cu replici acide la adresa juraţilor. “S-a ajuns departe, fraţilor!”, a exclamat Mihai Bendeac atunci când a aflat cine urma sã urce pe scena iUmor. “M-am uitat la emisiune de câteva ori, obligaţie de serviciu, adicã primesc salariu pentru asta!”, şi-a început acesta momentul, spre amuzamentul întregii sãli şi a continuat sã stârneascã hohote de râs.

Nici Marcel Pavel nu s-a arãtat mai milos cu cei trei juraţi iUmor, deşi Delia a fost foarte încântatã de prezenţa sa pe scena iUmor: “De mult timp nu l-am mai vãzut. E genul de invitat la care chiar nu te aşteptai!”. El însã a trecut imediat la atac: “În opt sezoane de iUmor am auzit doar o glumă, poate au fost două glume, dar pe Bendeac nu îl socotesc aici!”,

Iar când Mihai Bendeac credea că nimic nu poate fi mai greu, pe scenă a intrat Mira, cântãreaţa cu care acesta s-a “tachinat” o vreme pe reţelele de socializare. Mare fanã a lui Mihai Bendeac, Mira nu a avut nicio problemã sã îl atace pe el şi pe colegii lui cu replici acide. “Uite mã bãrbat aici pe scenã!”, a exclamat Cheloo atunci când Mira n-a ratat pe nimeni din showbiz. “Aşa te iubesc, rea! Rea!”, i-a spus şi Mihai Bendeac.

Şi când credea cã le-a vãzut absolut pe toate, Mihai Bendeac a avut parte de o surprizã de proporţii: actorul George Ivaşcu, un om cu o deosebitã însemnãtate pentru el. Atunci când a fost anunţat pe scenã, colegii de juriu nu au putut sã nu observe reacţia lui Mihai: „Am simţit cum se topeşte!”, a mãrturisit Delia.

Vizibil emoţionat, Mihai a savurat momentul de roast şi imediat dupã, le-a fãcut o mãrturisire emoţionantã colegilor sãi din juriu, dar şi celor prezenţi în salã. „E un om absolut minunat şi îi sunt recunoscãtor pe viaţã, lui şi domnului Gelu Colceag!”, pentru ca mai apoi sã continue cu o poveste de la începuturile carierei lui. „La un moment dat, i-am zis mamei cã o sã mã fac actor şi ea, sãraca, s-a dus la o casã de bilete de la un teatru, mai exact de la Teatrul de Comedie şi le-a spus: <<Am şi eu un bãiat care vrea sã se facã actor!>>. Aşa am ajuns la teatru şi absolut uluitor este faptul cã prima întâlnire cu George Ivaşcu a avut loc la douã sãptãmâni distanţã, în cabina în care eu stau, de ani de zile, la Teatrul de Comedie.

Şi, culmea, în acest moment joc cu domn’ profesor în spectacolul „Revizorul”, unde stãm amândoi în cabina respectivã, ceea ce e absolut fascinant şi foarte emoţionant! M-a pregãtit pentru teatru!”, a mai spus juratul iUmor. Şi pe Dan Badea apariţia lui George Ivaşcu l-a emoţionat teribil. În lacrimi, actorul i-a mãrturisit colegului sãu în culise: „Parte din succesul meu acestui om se datoreazã!”.

Nici Maria Buzã sau Monica Davidescu nu au avut milã pe scena iUmor, nici de juraţii show-ului, nici de alte persoane din showbiz-ul românesc, ci au avut grijã sã apese exact în zonele sensibile ale acestora. Seara a fost încheiatã de Anda Adam, „regina picioarelor superbe”, aşa cum a numit-o Mihai Bendeac, care nu s-a sfiit sã-l tragã la rãspundere pe juratul iUmor pentru remarca sa.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie uşor de finalul celui de-al optulea sezon. Sâmbãta viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, telespectatorii pot urmări un BEST OF al celor mai interesante momente ale concurenților din toate cele opt sezoane, care atunci i-au lãsat pur şi simplu fãrã replicã pe cei trei juraţi. De data aceasta aceasta, juraţii le vor comenta în totalitate, într-o manierã ineditã. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla sâmbãta viitoare, de la 20:00, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 9 mai 2020

Actrița Monica Davidescu, glume dure la adresa showbizului românesc! Mihai Bendeac a jucat împreună cu ea și știe ce-i p... FOTO | Cine este MIRA, jucăușa artistă care a flirtat pe scena iUmor cu Bendeac! "Mi-au chemat și viitoarea soție s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x