iUmor

DUMINICĂ, ora 21.00

Maria le spune pe bune la „iUmor”! „Știți ce greu este să organizezi o cină romantică? Când lași un loc gol strategic pe masă, că poate facem amor spontan acolo?”

 

Maria Popovici a făcut cel mai savuros moment de stand up comedy! Și e greu să nu râzi la glumele ei!

Sigură pe ea, concurenta a urcat pe scenă și a vorbit despre dilemele femeilor și despre faptul că bărbații le-au luat totul: epilatul, pensatul, coafatul, ba chiar și culoarea roz!

Apoi a arătat că mintea bărbaților e greu de înțeles!

„Știți ce greu este să organizezi o cină romantică? Când lași un loc gol strategic pe masă, că poate facem amor spontan acolo?”

Și glumele savuroase s-au ținut lanț, până când Maria și-a terminat numărul! Și juriul a fost atât de impresionat, încât până și Cheloo s-a ridicat în picioare s-o aplaude!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe