iUmor

DUMINICĂ, ora 21.00

Mihai Bendeac, juratul „iUmor”, amintiri din copilărie! Mai ceva ca Nică! "Mereu am fost urâțel, nu am avut tupeu dar m-am scos cu sinceritatea!"

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Bendeac, juratul „iUmor”, nu are nicio problemă în a-şi recunoaşte defectele şi vulnerabilităţile, ba chiar are capacitatea de a se autoironiza.

Într-o postare recentă de pe Facebook, actorul şi-a adus aminte de copilărie, încă din acea perioadă, scriind el, nefiind înzestrat de mama Natură cu trăsături armonioase. În schimb, mereu a avut un as în mânecă: sinceritatea!

Şi, dat fiind faptul că mereu lucrează cu echipe întregi pentru proiectele sale, onestitatea l-a ajutat foarte mult pe Bendeac să câştige încrederea celorlalţi.

"Subscriu! Mereu am fost urâțel, nu am avut tupeu dar m-am scos cu sinceritatea. (Nu pot să menționez și inteligența... )", a scris actorul, promovând o piesă de-ale lui Micutzu. 

E a doua melodie făcută de Micutzu (Cosmin Nedelcu) "Gras, urât, tocilar" de data asta cu un clip animat.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe