Antena Căutare

Moment 18+ cu David și Fofo! A schimbat lenjeria intimă cu o bilă. Bendeac a băgat, apoi, jucaria în gură! Delia: ”Am apreciat foarte mult vaginul tău!”

În cel de-al patrulea sezon, concurenți din mai multe țări își prezintă talentele pe scena ”iUmor”. În prima ediție, avem de-a face cu doi suedezi, David și Fofo și un număr pe care n-ar fi tocmai indicat să-l vadă cei mici.

În cel de-al patrulea sezon, concurenți din mai multe țări își prezintă talentele pe scena ”iUmor”. În prima ediție, avem de-a face cu doi suedezi, David și Fofo și un număr pe care n-ar fi tocmai indicat să-l vadă cei mici.

Un show în care precizia și-a spus cuvântul. Scheme de acrobatică, dar și câteva bile care au făcut deliciul juraților. Deliciu, la propriu, și pentru Bendeac. Faptul că Fofo și-a folosit o zonă intimă și o minge pentru a cânta la un instrument i-a lăsat mască pe cei trei.

Delia a concluzionat: ”Am apreciat foarte mult vaginul tău!”, Bendeac i-a simțit gustul (de bila albă zicem), iar Cheloo chiar s-a bucurat de moment. Trei de ”DA” și multe aplauze pentru David și Foto!

DESCARCĂ APLICAȚIA ȘI VOTEAZĂ-ȚI FAVORITUL!

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea iUmor a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați în fața cărora sute de umoriști din întreaga lume și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Ce, Cheloole, nu ți-a plăcut de nea Mihai Marin? ”Când am început să cânt, au început și măgarii să urle”... Bendeac e la pământ! I-au dat shut-down!! ”Vă dați seama ce fericiți au fost părinții lui Sișu când a ales seringa. Se f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x