Antena Căutare

Publicul a decis! Bobi Dumitraș, dorohoianul care a scris și versurile pentru trupa ”Fără zahăr”, a câștigat cea de-a șasea ediție "iUmor"

Bobi Dumitraș, dorohoianul care a scris și versurile pentru trupa ”Fără zahăr”, a fost desemnat de către public câștigătorul celei de-a șasea ediție ”iUmor”.

Bobi Dumitraș, dorohoianul care a scris și versurile pentru trupa ”Fără zahăr”, a fost desemnat de către public câștigătorul celei de-a șasea ediție ”iUmor”.

Moldoveanul plin de umor și carismă a cucerit inimile telespectatorilor, dar și pe ale juraților emisiunii. Bobi avut parte de o întreagă aventură, duminică seara, pe scena ”iUmor”, cu un număr inedit de stand-up.

”M-am întors pentru că orice bărbat din lumea asta are dreptul să te dezamăgească de două ori”, a glumit acesta, încercând să se încurajeze înainte de a intra a doua oară pe scenă. Toată lumea a fost însă câștigată din această revenire: jurații au avut parte de un stand-up de excepție, iar Bobi a primit trei voturi pozitive. ” Îți dai seama că numărul acesta putea să nu existe? Ar fi fost cel mai mare păcat”, a mărturisit Delia.

"Am prins ocazia să mă întorc, am prins şi un tren ieftin şi pentru că orice bărbat, în lumea asta, are dreptul să te dezamăgească de două ori. Eu am mai fost la dumneavoastră şi nu o fost bine şi, când am ajuns acasă, am retrăit Muma lui Ştefan cel Mare, în varianta cu nevasta: "Eu sunt soţioara Rănile mă dor Mi-am luat-o-n gura, ieri, la iUmor!". "Bine v-am regăsit. Sunt Bobi Dumitrasu şi am venit să-mi dau corigența!", şi-a făcut băiatul nostru intrarea.

S-a râs cu lacrimi!

Vă muuuuulțumim, dragi telespectatori!

Cea de-a șasea ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20:56 și 23:06, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 9,6 puncte de rating și 23,7% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 8,1 puncte de rating şi 20% cotă de piaţă.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 6,9 puncte de rating și 14,8% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv cu 6,6 puncte de rating și 14,1% cotă de piață.

1,5 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe noi! ”iUmor”, din nou lider în preferințele românilor... Au început înscrierile pentru cel de-al cincilea sezon „iUmor”. Emisiunea ”iUmor” începe o nouă rundă de preselecții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x