Antena Căutare

Radu Bucălae: „Eu cred că femeile se trezesc înaintea noastră pentru că noaptea le crește barbă și trebuie să se bărbierească!”

Un alt finalist, Radu Bucălae, încearcă să convingă jurații și pe voi, telespectatorii, că el merită să câștige cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Un alt finalist, Radu Bucălae, încearcă să convingă jurații și pe voi, telespectatorii, că el merită să câștige cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Cu mare entuziasm, înainte de a intra pe scenă, Radu le-a promis telespectatorilor că dacă-l votează promite „pensii mai mari, drumuri mai bune, autostrăzi suspendate...”. Dornind de a câștiga, finalistul a pregătit un număr despre două mari frici: iubita lui, „rebut din fabrică”, psihopată și... Facebook-ul de care e dependent.

„Eu cred că femeile se trezesc înaintea noastră pentru că noaptea le crește barbă și trebuie să se bărbierească. Ați văzut babele alea, cu mustăți de șoarece?!”, ne-a dezvăluit Radu.

Cum era și de așteptat Radu Bucalae a luat pe rând și a dezbătut problemele care apar într-o relație.

A doua frică pare fără soluție, căci părinții au început și ei să fie activi pe rețelele de socializare, chiar dacă dau share și la „Pedofil, caut copl!”.

I-a făcut pe juraţi să râdă cu gura până la urechi, iar răsplata a fost pe măsură!

Ștefania Dumitru: „Pămătufule, eu am plecat de acasă pe vecie. Am luat cu mine câteva lucrușoare, să nu le mai cauți: le... Bobi Dumitraș: „Sunt penultimul concurent, dar poate e de bun augur, și nevastă-mea spune că sunt penultimul bărbat din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x