Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Ionuț Rusu le zice bine: "Ești frumoasă cu și fără lavabil pe față!" Cum fac declarații de dragoste medicul, politistul sau șantieristul?

E talentat, i-a cucerit pe jurații de la iUmor, dar și publicul din toată țară. El este Ionuț Rusu și se cam pricepe la glume. 

E talentat, i-a cucerit pe jurații de la iUmor, dar și publicul din toată țară. El este Ionuț Rusu și se cam pricepe la glume.

Azi, la "meniul zilei" avem un clip postat pe contul său de YouTube, în care ne prezintă modele de declarații de dragoste, în funcție de meserie. Așadar, fie că ești medic, avocat, polițist și nu numai, aruncă un ochi să vezi cam ce vorbe dulci să-i spui când vreo s-o cucerești. Reușita e garantată! La râs!

Râzi cu lacrimi când o să revezi și fazele de la iUmor! Ne-a făcut să uităm şi de "Tatăl Nostru"! Vi-l amintiţi pe INEGALABILUL Ionuț Rusu, cu cele mai tari rugăciuni funny? Chiar şi juratul Cheloo nu s-a putut abţine! ”Am râs până am simțit că mă sufoc!”, a recunoscut artistul după o porţie sănătoasă de râs!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x