Antena Căutare

Șerban și Vlad: ”Ne pregătim să devenim cel mai fierbinte cuplu din showbizul românesc! Acum suntem păziți de o fată!”

Vlad Grigorescu și Șerban Copoț sunt pregătiți pentru show-ul unde umorul și voia bună sunt la ele acasă, ”iUmor”! Prezentatorii sunt LIVE pe pagina de Facebook a Antenei 1.

Vlad Grigorescu și Șerban Copoț sunt pregătiți pentru show-ul unde umorul și voia bună sunt la ele acasă, ”iUmor”! Prezentatorii sunt LIVE pe pagina de Facebook a Antenei 1.

Plini de umor, cei doi simpatici prezentatori s-au ținut de șotii, au glumit, au dezvăluit că în noul sezon al emisiunii vor veni mulți concurenți talentați, mulți chiar din străinătate.

”Ne pregătim să devenim cel mai fierbinte cuplu din showbizul românesc! Acum suntem păziți de o fată!”, au glumit cei doi, în timp ce s-au plimbat prin curtea Antenei 1, alături de PR-ul emisiunii.

NU UITAȚI! Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Fanii ”iUmor” chiar au avut solicitări inedite pentru prezentatori! ”Vlad, fă o magie să dispară Șerban!” Live pe Antena... Maria Popovici, câștigătoarea celui de-al doilea sezon, a uimit o ţară întreagă la "iUmor"! Vă amintiţi? "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x