Antena Căutare

Amintiri din copilăria lui Horia Vîrlan şi cum arăta el la 17 ani

1 iunie este o ocazie pentru toţi cei care au iubit perioada copilăriei să-şi amintească de ea. Horia Vîrlan, juratul „Junior Chef”, povesteşte că primii ani din viaţă i-a petrecut atât în Bucureşti alături de părinţii săi, cât şi la bunicii din Ardeal, loc în care a învăţat extrem de multe lucruri care l-au ajutat mai departe în carieră

1 iunie este o ocazie pentru toţi cei care au iubit perioada copilăriei să-şi amintească de ea. Horia Vîrlan, juratul „Junior Chef”, povesteşte că primii ani din viaţă i-a petrecut atât în Bucureşti alături de părinţii săi, cât şi la bunicii din Ardeal, loc în care a învăţat extrem de multe lucruri care l-au ajutat mai departe în carieră.

Expertul bucătar povesteşte că de fiecare dată când îşi aminteşte de perioada copilăriei îi vin în minte momentele în care făcea năzbâtii alături de prietenii săi de la bunici. Horia a fost un norocos, pentru că el a avut ceea ce mulţi copii visează să aibă, o casă în copac: „Ţin minte că bunicul mi-a făcut o casă într-unul dintre cei trei nuci imenşi pe care îi avea în grădină, undeva în spate. Casa era la vreo trei metri înăţime de sol şi mereu când ne urcam foloseam o scară. Odată, bunica avea nevoie de ea şi ne-a strigat ca să verifice dacă suntem sus în casuţă. Eu cu prietenul meu nu am răspuns nimic, aşa că bunica a luat scara. Problema a apărut după câteva ore bune când am vrut sa ne dăm jos. Deja ni se făcuse foame, sete, se însera, iar noi nu ne puteam da jos. Am început să strigăm, dar nu ne auzea nimeni, pentru că eram în spatele grădinii, foarte departe de casa în care locuiam. Până la urmă, când au văzut că am dispărut, au început să ne caute prin toată curtea, grădinea şi, în cele din urmă, după vreo câteva ore ne-au găsit”, povesteşte Horia.

Juratul „Junior Chef” a găsit în arhiva pozelor sale o fotografie de când avea 17 ani, perioadă în care era pasionat de fizică şi matematică, dovadă fiind decizia sa de a urma Facultatea de Construcţii.

Horia Vîrlan va putea fi urmărit în marea finală a unicului show culinar cu copii din România, „Junior Chef”, de la ora 20:30, la Antena 1, jurizând preparatele celor mai talentaţi prichindei în gastronomie.

Exclusiv! A născut Prinţesa Polonic... Cea mai tare parodie a melodiei Lorei, Puişor, cântată în finala “Junior Chef”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x