Antena Căutare

Cu un pas mai aproape de trofeu! Concurenții au gătit în ultima probă din competiție

Au gătit pentru concurenţii de la Next Star, au fost la cumpărături, iar acum se pregătesc de proba finală. Cei 12 trebuie să gătească un preparat inventat de ei.

Au gătit pentru concurenţii de la Next Star, au fost la cumpărături, iar acum se pregătesc de proba finală. Cei 12 trebuie să gătească un preparat inventat de ei.

Finaliştii au la dispoziţie două ore pentru a găti un preparat demn de un Junior Chef.

"Am emoţii groaznice. Mi-e frică de probă, sper să câştig", a spus Nicolas.

Nici nu au început bine şi apar primele probleme. Aly nu reuşeşte să aprindă cuptorul. Din fericire, cei doi foşti concurenţi de la Top Chef, Daniel Grosu şi Mirela Ivaşcu, dar şi marele câştigător, Alex Iacob, îi sar în ajutor.

În timp ce gătesc, pentru a mai scăpa de emoţii, copiii rememorează cele mai frumoase momente petrecute în platoul Junior Chef.

"Cel mai greu moment a fost degustarea", a declarat Andrei.

"Când am intrat în concurs, nu aveam deloc curaj. Acum sunt mai puternic", a spus Giulio. El a decis să prepare un desert, însă sosul de zmeură ia cam dat bătăi de cap.

Nicolas, aşa cum ne-a obişnuit, este copleşit de emoţii. Şi începe să plângă, pentru că nu este sigur de preparatul său.

Tensiunea aduce şi primele conflicte. Maria şi Giulio se ceartă pe aragaz.

"Înţeleg că e mai mic, dar e tare nesuferit", spune Maria.

Cele două ore s-au scurs rapid! Concurenţii se pregătesc să ducă platourile la degustare. Nu înainte de a admira marele trofeu!

Concurenţii demonstrează cât de buni sunt la cumpărături... Decizie dificilă pentru jurați! ”Este cea mai spectaculoasă masă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x