Antena Căutare

Nicolas este din nou în tensiune! Oare va reuși să scape de emoții?

Concurentul este mereu cu lacrimi în ochi din orice! Acesta a intrat în panică din pricina timpului și crede că nu va putea prepara peștele în timp util

Concurentul este mereu cu lacrimi în ochi din orice! Acesta a intrat în panică din pricina timpului și crede că nu va putea prepara peștele în timp util.

"Chef, cât mai avem? Te rog, îmi zici și mie?", întreabă Nicolas panicat. Marius Vizante îl liniștește explicându-i "Acolo este ceasul și ne arată când mai avem o jumătate de oră! Poți să faci 10 de bibani în timpul ăsta!"

Chiar și restul colegilor au observat că Nicolas este mult prea sensibil. "A plâns o dată când i-au pus apă peste humus. O dată cu peștele, o dată de supărare, o dată că așa plânge el, încă o dată ca să fie în plus. S-ar putea să joace teatru, suntem în echipa lui Vizante!", explică Florian.

Emoţiile l-au doborât! Nicolas a izbucnit în lacrimi... Ei sunt cei 12 FINALIŞTI de la Junior Chef!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x