5 alimente care nu trebuie spălate înainte de a fi mâncate sau puse în tigaie

 

Sunt câteva alimente pe care nu ar trebui niciodată să le spălăm înainte de a le mânca sau de a le găti.

De multe ori, specialiștii greșesc atunci când dau sfaturi în privința modului în care spălăm alimentele înainte de  a le găti.

Tu știai că ouăle nu se spală niciodată înainte de a le folosi la gătit? Ele conțin în coajă o substanță care îi protejează pe utilizatori împotriva bacteriilor.

Nici carnea de pui și carnea de porc nu trebuie spălate, pentru că astfel bacteriile se vor împrăștia. Cel mai bine este să fierbi carnea în cel puțin o apă înainte de ao găti propriu-zis.

Nici pastele nu se spală înainte de a fi puse la fiert, pentru că altfel sosul nu va mai fi absorbit de paste.

În cazul în care speli ciupercile, ai grijă să nu le ții mult timp sub apă și să le ștergi imediat cu un prosop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe