Antena Căutare

Ai chef să încerci ceva nou!? Răsfaţă-te cu aripioare ungureşti, un preparat atât de gustos că-ţi lingi degetele de plăcere

Fie că ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, fie că îţi doreşti să încerci ceva nou, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti aripioare ungureşti.

Fie că ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, fie că îţi doreşti să încerci ceva nou, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti aripioare ungureşti.

Ingrediente:

- Aripioare de pui

- Ghimbir

- Miere

- Usturoi

- Cartofi albi

- Ceapă roşie

- Ouă

- Caşcaval

- Boia afumată

Mod de preparare:

Aripioarele de pui se opăresc în apă clocotită cu sare şi zahăr, după care se lasă la răcit.

Se condimentează cu ghimbir, usturoi, sare, piper, miere, apoi se dau la cuptor la foc iute timp de 40 de minute.

Cartofii se fierb în coajă, se taie felii şi se trag la tigaie cu ceapă roşie.

După ce se rumenesc se adaugă un ou, caşcavalul tăiat sub formă de cubuleţe şi boiaua afumată.


Mmm, demenţial! Alintă-ţi papilele cu paste creţe răsfăţate, un preparat DE-LI-CIOS!... Alintă-ţi simţurile acum! Găteşte brânzeturi în cuib, un preparat rapid, gata în doar câteva minute!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x