Ce tare! Ce înseamnă, de fapt, când vezi ţesutul acela alb la un ou crud! La asta nu te aşteptai

 


De fiecare dată când spargem un ou ne uităm, uşor scârbiţi, la bucata albă din gălbenuş. Cei mai mulţi cred că acesta este ceva asemănător cordonului ombilical, însă este total greşit
Specialiştii au decis să facă "lumină" în acest caz, explicând că, de fapt, este vorba despre un ţesut care are scopul de a menţine gălbenuşul "prins" de albuş. Se numeşte "chalaza" şi este un termen care provine din limba greacă, scrie huffingtonpost.com
De asemenea, existenţa acestui ţesut demonstrează cel mai bine că oul este proaspăt.
Interesant, nu-i aşa?
facebook whatsapp twitter pinterest
mai multe
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti