Antena Căutare

Reţeta lui Vlădutz: Papricas de viţel

O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o reţetă delicioasă, ce îţi va răsfăţa papilele. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti papricas de viţel.

O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o reţetă delicioasă, ce îţi va răsfăţa papilele. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti papricas de viţel.

Ingrediente:

- Două kilogramde de pulpă de viţel
- 3-4 gogoşari
- Două bucăţi de ţelină
- O jumătate de kilogram de ceapă roşie
- Pastă de ardei dulce şi iute
- Găluşte de făină
- Afumătură

Mod de preparare:

Carnea se căleşte cu ceapă şi gogoşari, după care se adaugă afumătura. Se lasă să fiarbă timp de o oră, după care se adaugă pasta de ardei, ţelina şi găluştele fierte separat.

Se mai lasă la foc mic timp de care 30 de minute-

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!

Reţeta lui Vlădutz: Ritzi-Bizi, un preparat delicios cu muşchi file şi legume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x