Antena Căutare

Reţeta lui Vlădutz: Tăieţei cu ciuperci

Toamna este anotimpul în care găseşti numeroase legume pe piaţă, astfel că dacă îţi doreşti să te răsfeţi şi să profiţi de "comorile" existente, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi sugerează să găteşi tăieţei cu ciuperci.

Toamna este anotimpul în care găseşti numeroase legume pe piaţă, astfel că dacă îţi doreşti să te răsfeţi şi să profiţi de "comorile" existente, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi sugerează să găteşi tăieţei cu ciuperci.

Ai nevoie de:

- 300 de grame de ciuperci champignon
- 300 de grame de ghebe
- 300 de grame de pleurotus
- 300 de grame de hribi
- 300 de grame de fetucine
- Usturoi
- Ceapă
- Cimbru
- Oregano
- Ulei de măsline

Mod de preparare:

Ciupercile se taie sub formă de cubuleţe, după care se fierb în apă cu ulei de măsline şi sare, timp de o oră.

Între timp, se topeşte untul şi se adaugă condimentele mediteraneene şi pastele fierte.

La final, se încorporează ciupercile cu pastele, se adaugă parmezan şi frunze de oregano proaspăt.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!

Poți să uiți de friscă sau zahăr! De ce trebuie să bei cafeaua cu...UNT... Pentru un rezultat ca la carte trebuie să știi asta! Ce greșeli frecvente facem când punem murături...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x