Antena Căutare

Reţeta lui Vlădutz: Tocăniţă bavareză

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu tocăniţă bavareză, un preparat delicios, cu antricot de vită şi legume.

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu tocăniţă bavareză, un preparat delicios, cu antricot de vită şi legume.

Ingrediente:


- Antricot vită
- Andrei capia
- Pastă de ardei dulce şi iute
- Muştar
- Chimen
- Oregano
- Ceapă roşie
- Spatze
- Zahăr brun

Mod de preparare:


Se căleşte carnea cu ceapa, ardei copţi şi chimen măcinat, după care se adaugă muştarul, zahărul brun şi se dă la cuptor la foc mic timp de două ore.

Se serveşte cu spaetzle fierte şi călite în puţin unt cu oregano proaspăt.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!

Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez... Ai gusta așa ceva? BEREA ALBASTRĂ, o reţetă INEDITĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x