Antena Căutare

Vrei să îţi impresionezi musafirii de Paşte? Atunci trebuie să afli aceste metode originale de vopsire a ouălor

Paştele se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care ne-am gândit să vă prezentăm, din timp, câteva metode speciale de vopsire a ouălor

Paştele se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care ne-am gândit să vă prezentăm, din timp, câteva metode speciale de vopsire a ouălor

Dacă te-ai plictisit de ouăle roşii şi vrei să îţi impresionezi familia şi musafirii, încearcă aceste idei:

Ouă “PISTRUIATE”:

Pune nişte ziare pe masa de lucru, pentru a nu murdări, şi fiecare culoare trebuie preparată într-un recipient separat. Pune câte o linguriţă de oţet în fiecare cupă şi apă fiartă. Adaugă şi câteva picături de colorant alimentar. Pune câte un ou la vopsit şi lasă-l să stea câteva minute, până capătă o nuanţă pastelată.

După aceea, scoate-le şi lasă-le să se usuce. Pentru a crea pistruii, stropeşte-le cu amestec de apă şi colorant verde, aplicând soluţia cu o periuţă de dinţi cu peri. Pur şi simplu mângâie peria cu un deget, astfel încât aceasta să stropească. Ar fi bine să porţi mănuşi în tot acest timp.

Ouă cu DUNGI:

Prindeţi de elastice subitiri sau lipiţi benzi din hârtie adezivă care să înconjoare oul în lăţime sau lungime. Introduceţi oul în vopsea şi lăsaţi-l să se usuce înainte să desfaceţi benzile ajutătoare.

Ouă cu SFOARĂ:

Vrei să realizezi o decoraţiune interesantă şi originală pentru masa de Paşti, însă nu ai nicio idee? Îndrăzneşte să creezi o piesă centrală ce vă atrage atenţia instant celor din jur. Înfăşoară ouăle fierte în ata colorată. Pentru un efect cât mai interesant, foloseşte fire în mai multe culori. Pune lipici la capătul atei şi înfăşoară cu grijă oul, adăugând din loc în loc soluţie de lipit.

Ouă TATUATE:

Impresionează-ţi oaspeţii cu cele mai frumoase ouă de Paşti. Tot ce trebuie să faci este să alegi câteva tatuaje şi să le lipeşti pe ele, astfel încât să aibă un aspect uşor vintage.

Cureţi usturoiul şi apoi îl zdrobeşti cu presa? GREŞIT! Uite cum trebuie să faci pentru a-i păstra 100% aroma... Rețetă delicioasă! Plăcintă cremoasă cu multă brânză și ”zdrențe cu lapte”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x