Cinci moduri istețe în care poţi scăpa de zgârieturile de pe telefon!

 

 Telefonul mobil este, poate, cel mai folosit obiect pe care îl avem în posesie. De multe ori uităm că poate să se zgârie în cel mai scurt timp şi îl băgăm în buzunarul cu cheile de la casă sau îl uităm printre decomentele şi accesoriile de pe birou.

Nu este întotdeauna o soluţie profitabilă să îţi cumperi un nou smartphone, în mod special dacă deja deţii unul high-end, pe care l-ai achiziţionat în urmă cu doar câteva luni de zile.

Dacă ţi-ai zgâriat display-ul telefonului şi nu ştii cum să remediezi această problemă în cel mai scurt timp, Noobz.ro îţi recomandă 5 moduri utile care îţi pot fi de folos:

» Pasta de dinţi

Nu căuta soluţii pentru a scăpa de zgârieturile de pe telefon mai departe de baia ta. Important este să foloseşti pasta de dinţi tradiţională, nu o pastă de dinţi gel.

                                                   Încearcă și tu aceste trucuri simple

Tot ce trebuie să faci este să aplici puţină pastă de dinţi pe o dischetă demachiantă şi cu mişcări circulare, lente să ştergi zgârietura până dispare.

După asta, foloseşte o cârpă curată pentru a îndepărta excesul de pastă de dinţi.

» Creme pentru îndepărtat zgârieturile de pe maşină

Le găseşti în orice magazin de profil sau poţi să rogi mecanicul tău să îţi recomande una. Pur şi simplu aplică crema pe o cârpă uscată şi şterge cu ea ecranul telefonului cu mişcări rotative blânde.

Citeşte AICI mai departe!

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe