DIETA DE POST: șansa ta de a reîncăpea în uniforma din liceu și de a „aduna” și o bilă albă pentru rai!

 

E o dietă specială pe care o poţi ţine chiar şi în post, iar rezultatele vor fi de-a dreptul uimitoare!

 
Reguli de bază:

1. Dietă constă în trei mese fixe pe zi şi două gustări. Prima gustare este constituită din fructe de sezon (maximum 300g), iar a două din nuci, morcovi sau ardei gras.

2. Se vor bea minimum 2 litri de apă şi ceai neîndulcit pe zi.

3. Între mese şi gustări se lasă o pauză de 2-3 ore. Ultima
masă se ia cu 3 ore înainte de ora de culcare, pentru a lasă timp suficient digestiei.

4. La micul dejun se va bea o cafea neagră sau un ceai
verde, neîndulcit.

5. Nu folosiţi alte condimente în afară de sare, în cantităţi moderate, şi piper.

Ziua 1

Mic-dejun: salată de pătrunjel cu 2 roşii + ½ lipie de graham
Gustare: o portocală
Prânz:sote de mazăre + un şniţel de soia (fiert)
Gustarea 2:un morcov mare, crud
Cină: o salată: roşie, ceapă, salată verde şi 50g de ciuperci la cutie.

Ziua 2

Mic-dejun: 2 felii de pâine integrală cu salată de vinete (fără
maioneză)
Gustare: 2 kiwi mici
Prânz: ciuperci la grătar + amestec de legume congelate (morcov, broccolli, conopidă, etc)
Gustarea 2: un ardei căpia
Cină: un bol de supă de roşii (fără orez).

Ziua 3

Mic-dejun: oatmeal (ovăz cu quinoa şi lapte de soia)
Gustare: salată de fructe (măr, portocală, kiwi) - maximum 300g
Prânz: ghiveci de legume (morcov, vinete, dovlecel, ţelină, etc.; excludeţi cartofii şi folosiţi maximum 2 linguri de ulei de măsline la preparare)
Gustarea2: o mâna de migdale crude
Cină: salată de crudităţi cu lămâie stoarsă (morcov şi ţelină, fără măr).

Ziua 4

Mic-dejun: două felii de tofu cu salată de legume (roşii, ardei gras, castraveţi, ridichie)
Gustare: un morcov crud
Prânz: mâncare de praz cu măsline
Gustarea 2: 40g caju crud
Cină: 3 linguri de humus + salată de tabouleh cu roşii

Ziua 5

Mic-dejun: oatmeal (ovăz cu quinoa şi lapte de soia)
Gustare: un măr mare
Prânz: orez brun cu legume asiatice
Gustare: o mâna de nuci crude
Cină: un bol de ciorbă de lobodă.


Ziua 6

Mic-dejun: o salată tabouleh (2-3 legături de pătrunjel - echivalentul a o cană de pătrunjel tocat, 1 roşie, 1/2 cană de grâu măcinat, zeamă de la o lămâie, o lingură de ulei de măsline extravirgin, un vârf de sare şi unul de piper negru) şi două felii de pâine integrală
Gustare: o portocală
Prânz: un bol de ciorbă de legume şi o porţie de curry cu legume şi năut
Gustarea 2: o mâna de alune de pădure crude
Cină: piure de urzici , o lingură de orez brun şi o felie de tofu.

Ziua 7

Mic-dejun: salată de hrişca (hrişca, ulei de măsline, sare, boia, nucşoară, enibahar)
Gustare: un bol de căpşuni (250g)
Prânz: un bol desupa crema de ciuperci şi salată de alge
Gustarea 2: un morcov mare, crud
Cină: un bol de supă de roşii şi 200g legume fierte (morcov,
conopidă, broccoli, dovlecel).
.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe