Mașini second-hand cu transmisie automată care costă sub 5000 de Euro

 

Tot mai mulți români sunt atrași de libertatea pe care o oferă o mașină automată, dovadă stau numărul tot mai mare de cumpărători care aleg o mașină cu transmisie automată. Iată care sunt cele mai ieftine mașini automate la mâna a doua care se află pe piață:

BMW E 46 este o mașină populară în România, dotată cu o cutie automată in 4 sau 5 trepte, extrem de fiabilă si foarte bine facută.

Alfa Romeo a scos o serie de mașini cu transmisie robotizată pe care au numit-o Selespeed      

Cutia de viteze este una manuală, dar ambreiajul a fost înlocuit cu unul electronic care poate fi acționat de un buton. Aceste mașini schimbă vitezele foarte ușor și sunt îndrăgite de participanții la raliuri. 

         

O cutie automată stă foarte bine pe o mașină SUV, iar modelul care nu depăsește 5000 de euro la mâna a doua este Jeep Grand Cherokee, o mașină special creată pentru terenu accidentat și pentru drumurile de munte.

Încă o mașină care merită să fie cumpărată la mâna a doua este Volkswagen dotata cu o cutie automată, fie el  Passat, Golf sau Bora este foarte fiabil.  

       

Dacă ești un împătimit al mașinilor cu transmisie automată sau îți dorești o mașină manuală pentru tine și familia ta, pe CarZZ.ro găsești peste 100.000 de oferte din domeniul auto pentru toate buzunarele.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe