Ponturi valoroase de la vânzătorii de mașini

 

Dacă ești în căutarea unei mașini second-hand și îți este teamă de o viitoare țeapă, vânzătorii de mașini îți spun la ce trebuie să fi atent atunci când vrei să îți cumperi o mașină la mâna a doua:

Atunci când găsești un anunț online cu o mașină de vânzare trebuie să fi atent la poze și la descriere. Pozele trebuie să coincidă cu descrierea.

Unele mașini au numărul de înmatriculare ascuns, dar nu toate dintre ele sunt neapărat fraude sau au ceva de ascuns. Este bine să vorbești cu proprietarul și să îl întrebi de ce a ascuns numărul mașinii și dacă vehicului îi aparține. 

          

Românii nu își doresc să cumpere mașini avariate așa că dacă nu vrei să cumperi o mașină lovită și reparată, atunci trebuie să fii atent la unele aspecte. Trebuie să deschizi toate cele 4 uși pentru a vedea dacă mașina a suferit lovituri laterale grave.

O mașină fară accident trebuie să aibă linii continue, drepte, fără defecte, pentru că sudurile din fabrică sunt ascunse sub chedere. Loviturile se pot ascunde și sub capota din fața din cauza unui accident frontal.  

         

Pe CarZZ.ro găsești peste 100.000 de anunțuri cu autovehicule de vânzare din toată țara, noi și utilizate, cu prețuri pentru toate buzunarele.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe