Secrete fierbinți! Ce pasiuni ascunse au cei din jur, în funcție de zodie!

 

 Fiecare persoană are și secrete erotice, dar se pare că zodia joacă un rol extrem de important în acest sens. Află tainele fiecărui nativ!

Berbec

Nativilor Berbec le place să fie asemeni unui trofeu pe brațul tău. Le place să fie scoși în oraș, să strălucească pe afară, iar apoi să facă dragoste cu tine.

Femeile acestea sunt MAESTRE în pat! Topul celor mai bune ZODII când vine vorba de clipe fierbinţi!

Taur

Persoanele Taur sunt mari iubitoare. Ele iubesc o masă bună acasă și apoi să fie iubite din cap până în picioare de tine. Asigurați-vă că totul este ca din film scos și vei fi răsplătit pentru efort. Bărbatul Taur, în particular, îi va face mereu pe plac partenerei.

                                                                   Tu ce secrete ai?

Gemeni

Pe cei din această zodie nu îi interesează atât de mult cu ce este îmbrăcat partenerul, ci le place ideea de flirt și conversație. Dacă reușești să faci sex cu o persoană din zodia Gemeni, vei fi competiție directă cu încercarea de a o menține fidelă.

Timp de un an, a făcut sex în fiecare zi! Ce i s-a întâmplat acestei femei ulterior

Rac

Dacă sunteți atras de un nativ Rac pregătiți-vă să participați la multe curse ale egoului vostru. Ei sunt cei mai vechi păstrători ai semnelor. Aceștia tânjesc după contactul fizic, după afecțiune și mai mult decât de obicei după asigurarea emoțională.

Află AICI mai multe despre celelalte zodii!

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe