Antena Căutare

Ali, iubitul lui Edith, mesaj pentru fani: „E o zi tristă, pe bune!” Admiratorii: „Ce să faci, dargostea asta!”

Cu mii de fani care-l urmăresc pe rețelele de socializare,  Ali de la „Mireasă pentru fiul meu” nu ezită să se dezvăluie față de ei așa cum e el: plin de simțul umorului.

Cu mii de fani care-l urmăresc pe rețelele de socializare, Ali de la „Mireasă pentru fiul meu” nu ezită să se dezvăluie față de ei așa cum e el: plin de simțul umorului.

De curând, a publicat o captură a unei postări ce pare, la o primă vedere, un pamflet. Unul care te va face și pe tine să râzi în hohote!

Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu” sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din istoria emisiunii, mai ales că s-au împăcat în urma unei separări-fulger, ca mai apoi să se iubească mai mult ca niciodată.

Nu mai e un secret că mulți admiratori ai acestui cuplu cred tânărul s-a întors în brațele fostei iubite pentru a-i lua banii câștigați în show-ul matrimonial.

În orice caz, Ali pare a face haz de orice situație. Nu ne credeți?

Georgiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, răvășitor de sexy în Anglia! Fanii: „Întoarce-te la noi!”... E oficial! Un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" a stabilit data nunţii. Fanii sunt în al nouălea cer!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x