Antena Căutare

Bătut de soartă, nimeni n-a știut ce e în sufletul lui! Dezvăluiril dramate din trecutul lui! "Am trăit la orfelinat de la trei ani Mama...!"

Nou venit în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, ceilalți concurenți, dar și telespectatorii l-au cunoscut pe Vali, tânărul care și-ar dori să aibă ceea ce n-a avut niciodată: o familie. Povestea lui a impresionat pe toată lumea. Noul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a crescut într-un orfelinat. "Am trăit la orfelinat de la trei ani...”!

Nou venit în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, ceilalți concurenți, dar și telespectatorii l-au cunoscut pe Vali, tânărul care și-ar dori să aibă ceea ce n-a avut niciodată: o familie. Povestea lui a impresionat pe toată lumea. Noul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a crescut într-un orfelinat. "Am trăit la orfelinat de la trei ani...”!

Valentin vrea să iasă de la buget! Ceartă aprigă în platoul de la "Mireasă pentru fiul meu"... Mădălina i-a dat șah mat iubitului său. Andrei a rămas fără cuvinte când a auzit ce crede despre relația lor. Totul a fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x