Antena Căutare

Când le vezi la TV par zeițe cu mari fițe, dar NEMACHIATE arată horror! Fetele de la „Mireasă pentru fiul meu” fără strop de machiaj!

Uneori, fondul de ten, tușul de ochi și mascara fac minuni! Doar știm asta, fetelor! Observația este valabilă cu vârf și îndesat și în cazul unor participante de la „Mireasă pentru fiul meu”!

Uneori, fondul de ten, tușul de ochi și mascara fac minuni! Doar știm asta, fetelor! Observația este valabilă cu vârf și îndesat și în cazul unor participante de la „Mireasă pentru fiul meu”!

Nu mai e un secret că mai toate fetele din Casa Mireselor apelează la trucuri pentru a arăta perfect în faţa camerei, însă câțiva telespectatori le-au surprins în cel mai natural mod cu putinţă.

Rezultatul? Fețe obișnuite, aparent surmenate, fără nimic special. Noi nu am discriminat pe nimeni, doar aceste fotografii cu câteva dintre fete au sosit pe adresa noastră.

Unde e Andrada și ochii ei de căprioară? Dar Edith cu tenul perfect? Miki cu genele ei lungi și buze frumos conturate?

Voi ce părere aveți, sunt frumoase sau nu?

Ce ținută spectaculoasă a ales să poarte Mirela Boureanu Vaida la reîntâlnirea cu fanii! Unde o putem vedea vineri seara... Cum arată Loredana de la „Mireasă pentru fiul meu” chiar înainte de a naște! Fanii: "Mămico, dar te-ai îngrășat bin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x