Antena Căutare

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la”Mireasă pentru fiul meu”. Ultima fotografie lămurește orice dilemă!Fanii: „Intră în casa fetelor ăstora și arată-le...!”

Chiar dacă nu sunt oficial o familie cu acte în regulă, Mihaela și Constantin, foștii concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”, au o relație de dragoste bine sudată!

Amorezii sunt ca o adevărată familie și se susțin reciproc. Chiar dacă putea să locuiască o perioadă în căminul de nefamiliști de a Tălmaciu, acolo unde a crescut Costi, Mihaela l-a luat în vila părinților ei de la Constanța.

Așa cum demonstrează și în ultima fotografie posatată pe Facebook, Mihaela și Constantin par mai fericiți ca niciodată, iar dragostea li se citește pe chip!

Fanii nu i-au uitat și le dau sugestii. „Mihaela, intră în casa fetelor ăstora și arată-le...cum se face mâncare! Se fac de râs!”, i-a scris o fostă susținătoare brunetei.

Mihaela și Constantin locuiesc mai mult la părinții fetei, în Constanța, având în vedere că băiatul provine dintr-o familie săracă din Tălmaciu.

Încă un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a decis să părăsească emisiunea! Gestul făcut de acesta a în... Mirela Boureanu Vaida se întoarce la "Mireasă pentru fiul meu"? Fanii au asaltat-o cu mesaje...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x