Antena Căutare

Cine să-i mai înțeleagă? Foștii concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”, Nicolae și Emilia, par mai fericiți ca niciodată!

„Despărțiți, dar împreună” este titlul unui film foarte apreciat realizat în urmă cu aproape 10 ani și pare să se potrivească perfect pentru doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”

„Despărțiți, dar împreună” este titlul unui film foarte apreciat realizat în urmă cu aproape 10 ani și pare să se potrivească perfect pentru doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”.

Gurile rele spuneau că cei doi parteneri au decis sî meargă pe căi diferite, însă zvonurile au fost demontate de către cei doi, care au ținut să arate că dragostea lor e mai puternică decât oricând. În consecință, cuplul a postat o fotografie pe internet în care apar împreună, iar în fundal se văd luminițele de Crăciun.

Petru de la „Mireasă pentru fiul meu” a intrat în belele! Concurentul are mari probleme și fanii se uită șocați!... Elly și Christian de la „Mireasă pentru fiul meu” refuză să vorbească despre moartea bunicii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x