Antena Căutare

Constantin și Mihaela de la „Mireasă pentru fiul meu” au făcut un anunț neașteptat: „Nu mai e nimic de făcut. Acesta este adevărul!”

Doi dintre concurenții show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” trec prin momente de care au fost străini până acum. Constantin și Mihaela au anunțat că în următoarele zile va urma „un anunț important pentru țară”

Doi dintre concurenții show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” trec prin momente de care au fost străini până acum. Constantin și Mihaela au anunțat că în următoarele zile va urma „un anunț important pentru țară”.

Potrivit fanilor și apropiaților,cei doi vor deveni, în următoarele luni, părinți, însă vestea oficială se lasă așteptată. În mod evident, pe pagina de facebook a celor doi au început să apară mesaje de încurajare și admirație.

„Acum e clar. În curând o să vă dăm o veste mare. O să aflați adevărul în zilele următoare”

George de la „Mireasă pentru fiul meu” a uitat-o pe Lorena! Cum arată noua lui iubită!... Surpriză uriașă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Elly și Cristian au stârnit o adevărată controversă cu această p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x