Antena Căutare

Constantina de la „Mireasă pentru fiul meu”, prezentatoare TV? Imaginile care clarifică totul! Are microbul televiziunii în sânge!

Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu" este decisă să facă o carieră în televiziune!  Fosta concurentă urmează cursurile Școlii de Televiziune IMA (Intact Media Academy) și este decisă să fie prezentaoare TV. 

Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu" este decisă să facă o carieră în televiziune! Fosta concurentă urmează cursurile Școlii de Televiziune IMA (Intact Media Academy) și este decisă să fie prezentaoare TV.

Fanii emisiunii se întreabă când o pot vedea pe micul ecran. Deocamdată, Constantina urmează cursurile având ca mentori vedetele Antenei 1, dar nu este exclus chiar să revină în echipa show-ului matrimonial care a consacrat-o.

Imaginile pe care frumoasa brunetă le-a postat pe Facebook sunt mai mult decât evidente! Constantina pare pasionată de ceea ce face și pare a avea microbul televiziunii în sânge!

Fără doar și poate, iubirea dintre Constantina şi Raymond, unul dintre cele mai solide cupluri de la "Mireasă pentru fiul meu", a atras simpatia celor mai mulți fani ai emisiunii, în cel de-al treilea sezon. Spre dezamăgirea publicului, cei doi au ales să-şi trăiască povestea de dragoste fără să se căsătorească. Însă, de atunci, ba se despart, ba se împacă.

Cert e că frumoasă fostă concurentă s-a axat deocamdată pe viața profesională.

Aurelian de la „Mireasă pentru fiul meu” e numai bun de luat! A pregătit cea mai delicioasă prăjitură. Femeia care îl ia... „Mireasa” Cassandra a spus adevărul despre relația ei! „Nu contează cate certuri avem pe lună!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x