Antena Căutare

Cum arăta Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” în adolescență. Concurenta a spus că împarte Casa Mireselor „cu niște caractere foarte infecte”. O recunoști?

 Lorena este fără doar și poate o concurentă controversată în Casa Mireselor! Directă, tranșantă, supărăcioasă și radicală în decizii, chiar e greu să nu o remarci.

Lorena este fără doar și poate o concurentă controversată în Casa Mireselor! Directă, tranșantă, supărăcioasă și radicală în decizii, chiar e greu să nu o remarci.

Are 19 ani și a venit tocmai din Timișoara să-și găsaescă alesul. Ea se descrie ca fiind carismatică, vorbăreață, drăgăstoasă, dar alte trăsătur de caracter au ieșit la iveală. În orice caz, Lori are ceva al ei, un fel de a fi atipic. Și în felul în care arată și arăta acum câțiva ani. Atunci, adolescenta era pasionată de accesorii. Cel puțin asta demonstrează o fotografie de atunci.

Are că hobbyuri sportul, teatrul și muzică. Dorește să întâlnească un băiat sincer, fidel, inteligent, care să arate bine. Vă reamintim că farsele fetelor nu au fost pe placul Lorenei!

Tânăra s-a trezit cu pastă dinţi în păr şi ouă crude în pat. Furioasă, concurenta a amenințat că va sări gardul sau va ieşi pe poartă, odată cu băieţii.

"Trăiesc cu nişte caractere care sunt foarte infecte. Javre. Trăiesc cu nişte javre în casă. Eu sunt foarte impulsivă. (...) Mai am două zile de stat aici. O să fac ceva. Când o să iasă băieţii ies şi eu pe poartă sau dacă nu am decis să sar gardul. Nimănui nu-i pasă de mine. Aurelian nu-mi ia apărarea. (...) O să-mi cer eliminarea şi gata", a povestit Lorena furioasă atunci.

Față în față, după ce fiica lui a fost respinsă de familia iubitului! Marin, tatăl lui Edith, primele declarații despre ... Adriana și Valentin de la "Mireasă" se pregătesc de nunta la care visau! Au dezvăluit toate detaliile: locul p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x