Antena Căutare

Cum se refugiază Geo, după ce iubita lui s-a întors în brațele lui Ali. Admiratoarele: „Să nu faci vreun gest necugetat!”

Deși au format pentru scurt timp un cuplu, Edith și Geo s-au separat, după ce frumoasa câştigătoare  sezonului şase "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit. După despărţirea de Geo, Edith s-a refugiat în braţele lui Ali, iar Geo a rămas pe dinafară.

Deși au format pentru scurt timp un cuplu, Edith și Geo s-au separat, după ce frumoasa câştigătoare sezonului şase "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit. După despărţirea de Geo, Edith s-a refugiat în braţele lui Ali, iar Geo a rămas pe dinafară.

Abătut, Geo încearcă să nu se mai gândească la fata visurilor lui. A plecat la munte cu gașca de prieteni și se plimbă cu motocicleta lui pentru a mai uita ce i s-a întâmplat. E consolat de foarte multe domnișoare, dar deocamdată nu vrea să se mai implice în nicio relație.

„Să nu faci vreun gest necugetat!”, i-a scris o admiratoare.

Câştigătoarea sezonului şase "Mireasă pentru fiul meu", Edith, pare mai fericită ca oricând în brațele lui Ali.

Rodica, iubita lui Bebe, are o voce de înger! Ascult-o și invidiază-l pe fostul concurent! Cârcotașii: „Are figură și vo... Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprinși în metrou! Fanii: „Parcă-s doi cerşetori, nu au nici un Dumnezeu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x