Antena Căutare

Detaliile despărțirii. Geo de la „Mireasă pentru fiul meu” a DEZVĂLUIT de ce nu mai este cu Edith: „Adevărul este că m-a sunat Mădălin și mi-a spus...”

Noi amănunte despre despărțirea câștigătorilor de la „Mireasă pentru fiul meu” ies la suprafață după ce Edith și Geo și-au spus în mod oficial „adio”

Noi amănunte despre despărțirea câștigătorilor de la „Mireasă pentru fiul meu” ies la suprafață după ce Edith și Geo și-au spus în mod oficial „adio”, iar șansele care între cei doi să mai fie ceva par nule.

Ultimele declarații ale lui Geo pun capăt oricărei speculații referitoare la împăcarea lor: „Eu înţeleg pe toată lumea. Fiecare cu treaba lui, nu judec pe nimeni. Cine a pus punct? Am hotărât să încheiem, nu s-a pus punct. Nu contează cine a pus, cine nu, important e că eu sunt bine şi atât tot. Trebuie să îi înţelegem pe toţi. Nu am vorbit şi nu am ţinut legătura până în momentul ăsta cu nimeni, doar cu Laurenţiu. M-a sunat Mădălin și mi-a spus că n-ar fi rău să ne mai vedem (...) Nu a intervenit nimeni cu privire la decizia cu Edith. Eu am fost singurul care a ştiut ce simt cel mai bine. Nu mă mai întrebaţi de lucrurile de acolo pentru că nu vreau să mă mai gândesc la ele”

Foto de senzaţie! Un nou cuplu printre foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu"? Fanilor nu le vine s... Seară, în trei! Două fete și un băiat de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprinși împreună într-un local de noapte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x